Flors de carbassa farcides

Flors de carbassa farcides

Rebre un ram de flors sempre et fa dibuixar un somriure, encara que sigui de flors de carbassa.
Aquesta recepta a més, té encara més mèrit pel fet de que ha estat cuinada i fotografiada a les 8 a.m. Les flors de carbassa són molt capritxoses i de seguida es panseixen… Des de plouformatge, moltes moltíssimes gràcies al Joan Andreu per aquest regal.

collage flors de carbassa
Flors de carbassa
Ingredients:

  • Flors de carbassa
  • Ricotta
  • Herbes provençals
  • Pebre
  • Sal
  • 1 Ou petit
  • ½ tassa de farina
  • 125ml d’aigua

Barregeu la ricotta amb les herbes el pebre i la sal. Agafeu una màniga pastissera (si no en teniu podeu agafar un bossa de plàstic petita i feu un petit forat en una cantonada!) ompliu-la amb el formatge i farciu les flors a l’alçada en que els pètals es comencen a separar.


Entortolligueu els pètals per tancar la flor.
Bateu l’ou i afegiu-hi la farina i l’aigua.

Poseu oli en una paella i agafant-les de la tija passeu-ne la flor per l’arrebossat. Fregiu-ne només la part de dalt i deixeu-les en paper absorvent per extreure’n l’excés d’oli.

Jo vaig fer aquest farcit amb el que tenia a la nevera, però feu volar la imaginació!!! Amb cues de gamba o una mica de salmó marinat són boníssimes!

Bon profit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: