Flors de carbassa farcides
Flors de carbassa farcides
Rebre un ram de flors sempre et fa dibuixar un somriure, encara que sigui de flors de carbassa.
Aquesta recepta a més, té encara més mèrit pel fet de que ha estat cuinada i fotografiada a les 8 a.m. Les flors de carbassa són molt capritxoses i de seguida es panseixen… Des de plouformatge, moltes moltíssimes gràcies al Joan Andreu per aquest regal.
Ingredients:
- Flors de carbassa
- Ricotta
- Herbes provençals
- Pebre
- Sal
- 1 Ou petit
- ½ tassa de farina
- 125ml d’aigua
Barregeu la ricotta amb les herbes el pebre i la sal. Agafeu una màniga pastissera (si no en teniu podeu agafar un bossa de plàstic petita i feu un petit forat en una cantonada!) ompliu-la amb el formatge i farciu les flors a l’alçada en que els pètals es comencen a separar.
Entortolligueu els pètals per tancar la flor.
Bateu l’ou i afegiu-hi la farina i l’aigua.
Poseu oli en una paella i agafant-les de la tija passeu-ne la flor per l’arrebossat. Fregiu-ne només la part de dalt i deixeu-les en paper absorvent per extreure’n l’excés d’oli.
Jo vaig fer aquest farcit amb el que tenia a la nevera, però feu volar la imaginació!!! Amb cues de gamba o una mica de salmó marinat són boníssimes!
Bon profit!