Verdura disfressada
Verdura disfressada
O almenys així en diuen a casa el meu cosí. El dia que em van fer el plat jo en devia tenir 20 i pocs, però em va semblar una idea fantàstica sobretot pels petits de la casa: una manera de fer més atractiva la verdura, i ben fàcil! Podeu fer-hi les combinacions que vulgueu, només tingueu present que quan més contrast de colors hi hagi, més divertit el trobaran!
Ingredients:
- 500g de mongeta tendre.
- 2 patates grosses blanques
- 4 talls gruixuts de bacó
- un gra d’all
- 4 ous d’anec
- 2 patates grosses blanques
Talleu a quadrets petits les patates i fregiu-les en abundant oli.
Netegeu i talleu a trossos les mongetes. Poseu al foc una olla amb aigua i tireu una mica de sal, quan arrenqui a bullir tireu les mongetes i espereu 5’ fins a retirar-les.
Feu làmines d’un gra d’all i poseu-lo en una paella amb un rajolí d’oli, quan comenci a enrrosir-se, tireu-hi el bacó que haureu fet a quadrats fins que estigui fet. Incorporeu les mongetes i feu un parell de voltes.
Per emplatar: Feu una corona de mongetes amb bacó en el plat i al mig poseu-hi les patates. Acabeu amb ou escalfat i un polsim de sal maldon.
Bon profit!
Quines receptes més apetitoses que tens! Jo les mongetes les faig semblant però sense tants ingredients, la completaré seguint la teva recepta, sembla boníssima. Tinc un hort que ja ha començat a produir mongetes de forma ‘desesperada’ i necessito receptes bones i originals!