Verdura disfressada

Verdura disfressada

O almenys així en diuen a casa el meu cosí. El dia que em van fer el plat jo en devia tenir 20 i pocs, però em va semblar una idea fantàstica sobretot pels petits de la casa: una manera de fer més atractiva la verdura, i ben fàcil! Podeu fer-hi les combinacions que vulgueu, només tingueu present que quan més contrast de colors hi hagi, més divertit el trobaran!

verdura disfressades

Ingredients:

  • 500g de mongeta tendre.
  • 2 patates grosses blanques
  • 4 talls gruixuts de bacó
  • un gra d’all
  • 4 ous d’anec

Talleu a quadrets petits les patates i fregiu-les en abundant oli.

Netegeu i talleu a trossos les mongetes. Poseu al foc una olla amb aigua i tireu una mica de sal, quan arrenqui a bullir tireu les mongetes i espereu 5’ fins a retirar-les.

Feu làmines d’un gra d’all i poseu-lo en una paella amb un rajolí d’oli, quan comenci a enrrosir-se, tireu-hi el bacó que haureu fet a quadrats fins que estigui fet. Incorporeu les mongetes i feu un parell de voltes.

Per emplatar: Feu una corona de mongetes amb bacó en el plat i al mig poseu-hi les patates. Acabeu amb ou escalfat i un polsim de sal maldon.

verdura disfressades1

Bon profit!

1 comment
  1. Elisabet said:

    Quines receptes més apetitoses que tens! Jo les mongetes les faig semblant però sense tants ingredients, la completaré seguint la teva recepta, sembla boníssima. Tinc un hort que ja ha començat a produir mongetes de forma ‘desesperada’ i necessito receptes bones i originals!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: