Ous de pasqua

Ous de pasqua

Collage ous

Aquests ous estan pensats per anar sobre La mona però també els podeu utitlizar per qualsevol altra decoració o simplement per fer un regal als més petits que de ben segur que els encantarà!

Desde plouformatge, volem agraïr moltíssim a la Mercè totes les dotzenes i dotzenes d’ous que ens regala cada mes de les seves aus per enriquir els nostres plats, i per donar-nos a conèixer tota una varietat que fins ara no havíem tastat i el més important, d’una qualitat exquísita. Moltes gràcies, Mercè Rovira!

Ous

Ingredients:

  • ous d’oca o de gallines blanques
  • Xocolata
  • Colorant alimentici

Abans de començar heu de saber que hi ha ous que funcionen millor que d’altres! El secret està en que la textura sigui rugosa per tal que el color s’adhereixi millor, els d’oca per exemple són ideals.

Sacsejeu els ous per intentar que el rovell es trenqui. Amb una agulla feu un forat a cada extrem de l’ou amb molt de compte i bufeu ben fort fins a buidar-lo del tot. Si els feu caure dins un recipient, aprofiteu els ous per fer-ne algun plat o postre.

Ompliu-los d’aigua si cal ajudant-vos amb una xeringa i poseu una olla amb aigua i feu-los bullir durant 15’ per eliminar qualsevol resta que pugués quedar.

Per una altra banda, barregeu el colorant alimentici amb aigua dins de recipients (gots per exemple). Treieu els ous del foc sense treure’n l’aigua de dins per afavorir que es puguin enfonsar, sumergiu-los durant 10’.

Deixeu que s’assequin fins l’endemà. Aleshores, només caldrà que foneu la xocolata i els ompliu, si voleu que quedi només una petita capa de xocolata, ompliu fins a dalt i buideu, deixeu reposar durant 10’ i repetiu l’operació fins aconseguir la gruixudesa desitjada. Si voleu un ou ple, només caldrà que l’ompliu del tot i deixeu reposar unes hores fins que s’hagi endurit.

ous de pasqua

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: