Carbasses farcides

Carbasses farcides

Avui anem a l’hora! Tot Sants i per tant, carbasses!

I és que, qui no s’inspiraria davant aquesta Carbassa de Halloween tan terrorificament bonica que va fer aquell qui no pot estar ni un minut sense crear, aquell que no s’espanta davant de cap repte…

Moltes gràcies Black Max!

Black Max

Ingredients:

  • 2 carbasses (nosaltres hem utilitzat les mateixes que s’utilitzen per fer les llanternes, però si n’utilitzeu una variant més gustosa us quedarà millor!)
  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 botifarres negres de ceba
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • un grapat de pinyons
  • un got de vi blanc

carbasses farcides collage

Retalleu la part de dalt de la carbassa d’una sola peça, ja que després us servirà de tapa.

Treieu-ne les llavors amb una cullera i si veieu que les parets són gruixudes, amb l’ajuda d’un ganivet ben afilat, treieu-ne polpa per afavorir-ne la cocció. Emboliqueu-la amb la tapa posada i amb paper de plata i poseu-la al forn a 220º durant aproximadament una hora fins que estigui tova.

Poseu un bon raig d’oli a la paella i marqueu les cuixes de pollastre fins que estiguin daurades, afegiu la ceba picada, el pebrot i l’albergínia i deixeu que es vagi cuinant a foc lent. Al cap d’uns 15′, salpebreu i afegiu-hi el vi. Un cop hagi reduït, afegiu els pinyons i la botifarra negra tallada a daus petits. Deixeu 15′ més a foc baix.

Retireu les cuixes de pollastre i separeu la carn dels ossos, torneu-la a posar a la paella.

Ompliu les carbasses. En aquest moment, es pot tornar a posar al forn 5′ si el farcit s’ha refredat.

Moooooooolt bon profit!

Carbasses farcides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: