Spaguetti al nero di sepia

Avui us presentem una recepta que segur que tots coneixeu! Atenció perquè una de les coses més importants és que treballeu amb un bon peix, no compreu la sípia tallada o congelada! Aneu a la peixateria i que us separin la tinta, la salsa… perquè ho neceessitareu tot per fer la recepta, aquí no es llença res!

_MG_9346 blog

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 sípia gran o dues mitjanes (pregunteu al peixater/a)
  • 2 cebes mitjanes
  • un got de vi blanc
  • 500 gm d’Spaguetti

_MG_9349 blog

Talleu la ceba a trossets ben petits i poseu-la a la paella amb un bon raig d’oli. Quan la ceba sigui transparent tireu la sípia tallada a trossets petits i aneu remenant durant 5-7′ aprox fins que comenci a estar cuita (compte amb les taques! Que la sepia és de la que salta…). Salpebreu i agafeu la salsa de la sípia, trenqueu-la, i amb una cullereta de cafe, agafeu-ne la meitat aproximadament, i ho afegiu a la cassola, no tingueu por, l’únic que fa és potenciar el gust a mar. Afegiu el got de vi blanc, tapeu i deixeu coure durant 7′ més. Un cop passat aquest temps, afegiu la tinta sencera i trenqueu-la dins la paella escanpant-la bé. Deixeu 5-7′ més fins que la sípia estigui tova. Bulliu els spaguettis i just quan estiguin al dente, afegiu-los a la paella i barregeu bé.

Fàcil, oi?

Doncs bon profit!

_MG_9354 blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: