Volem agraïr molt sincerament,
A la Mercè Dalmau i al seu fantàstic blog “Cuina per llaminers”. Per crear escola i per animar-nos amb el projecte.
Al Joan Garcia per haver-me linkat el blog de la Mercè i haver-me obert la porta als blogs culinaris.
I a la Maria Casado, per ser-hi.
A l’Eulàlia Fantova, per “enredar-me” una vegada i una altre i per confiar en mi per aquest projecte.
Al Frederic Hernandez. Per tenir la paciència necessària per fer el projecte amb mi!
A l’Albert Carlos: Pel nom i per cedir el seu paladar quan la cuina ho necessita.
Al Joan Roura: Per les crítiques i l’entusiasme!
A la Mònica i la Patxi: Per obrir-me a noves olors, nous gustos i noves maneres d’omplir la panxa!
I a la mare del ous, en aquest cas, la meva! Per transmetre’m l’amor per la cuina i donar exemple “cum laude” de com manegar els fogons.
A tots vosaltres, MOLTES GRÀCIES!
Uau! Quin privilegi sortir en aquesta secció! 🙂 Moltes gràcies nois per les vostres paraules!!
Una abraçada!
Soc la mare dels ous. Estic contenta que aprofitis el vist a casa … les fotos són molt xules !!! I doncs ? una degustació per quan … aiii que hem obert la caixa del trons !!!
Petons
I doncs ? Potser que us hi dediqueu ! … xules les fotos Fede !!! Plou formatge mmmm ….. m’agrada tant el formatge !!!
Un petonàs
De moment hi dediquem totes les hores que podem que ja és molt.
Gràcies.
nois, no calen agraïments!! no he fet res jo… molts ànims en el projecte! sou genials i us ho esteu currant d’allò més.
una abraçada!!
ai, què bonic! no havia vist aquesta parttttt….! i gràcies a tu, nena.. 🙂
Eulàlia! El vostre blog està genial! Estic desitjant acabar el curs per tenir temps i cuinar totes les teves receptes! Ja estic desitjant una nova entrada! Felicitats, bona feina!
Hola Raquel!!! Moltíssimes gràcies! Hi posem molta il.lusió… Encantada que provis receptes i que em diguis com et queden, i que preguntis dubtes si te’n surten!
Un petó ben fort!