- Aperitu de figues amb cruixent de camembert
- Aperitiu d’estiu
- Bombons
- Bunyols
- Carbasses farcides
- Carrot cake amb frosting de formatge
- Conserva de tomàquet
- Cookies
- Crema de bolets acompanyada de farcellets de poma amb formatge de cabra
- Dog cookies
- Fig and Apple chutney
- Flors de carbassa farcides
- Hamburguesa slow food
- Involtini d’albergínies
- La Mona
- Llimonada amb aroma de lavanda
- Magadalenes d’avellanes
- Magdalenes de plàtan i xocolata acompanyades d’orxata
- Milfulls de carbassó
- Mojitoxisqueic o postre de mojito
- Ous de pasqua
- Pa de coca amb xocolata i…
- Pancakes
- Pastís de formatge
- Raviolis “I de com una fotografia va inspirar el nom del projecte”
- Ravioli de remolatxa farcits d’albergínia fumada i ricotta
- Sopa de fredolics
- Spaguetti al nero di sepia
- Steak tàrtar amb ceps i carxofes
- Sushi
- Tàrtar de tonyina acompanyat amb coques de pa
- Trufes
- Verdura disfressada
- Xocolata amb oli i sal
Ja t’he linkat al meu blog! Així estaré al dia de les novetats!!!
magnífiques fotos, frederic
Gràcies mariona.
Jo tb vull linkarte al meu blog!! M’encanta http://www.cuinadelprincipant.blogspot.com