Carrot cake amb frosting de formatge
Carrot cake amb frosting de formatge
Avui us presentem una recepta senzilla amb la qual s’ha de tenir molt de tacte. Sovint, els carrot cakes pequen de massa dolços pel nostre gust, és per això, que des de plouformatge hem estat investigants fins a trobar les proporcions que més s’ajusten al nostre gust.
Si sou dels que penseu com nosaltres, proveu de fer aquest!
Ingredients pel pastís:
- 250g de farina fluixa
- 2 cullerades de cafè de bicarbonat alimentici
- 1 cullerada de cafè de llevat (tipus royal)
- 2 cullerades de cafè de canyella en pols
- ¼ de cullerada de cafè de sal
- 3 ous grossos
- 200g de sucre
- 160g de mantega
- 280g de pastanagues
- 200ml de suc de taronja (natural!! No sigueu mandrosos)
- 120g d’anous trossejades
Ingredients pel frosting:
- 300g de crema de formatge fresc (tipus philadelphia)
- 70g de sucre blanc
- 100g de mantega
- pell d’una lima ratllada
Primer de tot, necessitem la mantega a temperatura ambient.
Poseu en un bol, la farina, sal, bicarbonat, llevat, canyella.
En un altre bol, barregeu el sucre amb els tres ous amb unes barilles elèctriques fins que us surti una mescla escumosa, afegiu la mantega i seguiu barrejant.
Afegiu aquesta mescla amb la primera barreja.
Incorporeu la pastanaga ratllada (feu-ho amb el vas triturador del minipimer si en teniu) i també el suc de taronja. Per acabar poseu-hi també les anous.
Unteu un motlle de 21cm de diàmetre amb mantega i poseu-hi la mescla. Coeu a 170º (escalfor per sota) durant uns 30-40 minuts fins que l’escuradents surti net.
Pel frosting:
Poseu en un bol el sucre amb la mantega a temperatura ambient i amb les barilles elèctriques aneu treballant fins que us quedi una massa homogènia. Afegiu el formatge i la ratlladura de lima i seguiu treballant. Reserveu fins al moment d’utilitzar.
Desmotlleu el pastís quan sigui fred (ja que sinó es trencaria) i escampeu el frosting per sobre. Reserveu a la nevera fins al moment de servir.
Bon profit!!!!!!!
El millor pastís de pastanagues que he menjat mai a la vida!!!
Gràcies a la teva ajuda ha quedat tant bo.
Gràcies bonica!! Pensa que la cua del Lucho marcava un bon ritme de feina….
La farina fluixa és la normal de tota la vida? Si és una altra, on la puc trobar? Moltes gràcies, i un cop més felicitats per aquest fantàstic blog!
Marina! La farina fluixa és la de tota la vida.
Després hi ha la farina de força que s’usa per alguns postres especials o per fer pa. Per això ho especifico…
Pero la fluixa és la de sempre.
Si volgessis comprar farina de força ho hauries de fer per exemple a Jaume Renobell q està a passeig picasso.
Petons!
Moltíssimes gràcies! No trigaré gaire a fer-la!
Molt bo,hem celebrat l’aniversari del Pare amb aquest fantástic pastís. Felicitats.
Retroenllaç: Junio 2012 Evento Photoblog: Los ganadores | Bakemania
Retroenllaç: Junio 2012 Evento Photoblog: Los ganadores | Bakemanía